gaming6

Kinect Sports Xbox 360-spel

Kinect Sports spel består av 6 spel inklusive fotboll, beachvolleyboll, friidrott, bowling, bordtennis och boxning. Spelet gör det möjligt för dig att konvertera ditt vardagsrum direkt till en fotbollsplan, friidrott arena, bowlinghall eller boxningsring. Med spelet kan du vara stjärnspelare i din önskade sport! Dess enkla och intuitiva att spela eftersom det inte behövs någon handkontroll, du bara använda din kropp och göra vad du gör i verkliga livet. Det är den första sport spel som är controller gratis och använder din fulla kropp. 

Kinect Sportspel har många lägen:

 De 6 spel har många utmaningar och gör att du kan bli en idrottsman av flera sporter. Det har också lägen för individuellt eller lagspel, och därmed lämpligt om du vill polera din egen skicklighet eller njuta av ett roligt och socialt spel med familj och vänner.  Det finns också ett Sports Party-läge som gör det möjligt för dig att tävla mot en annan spelare eller att dela upp spelare i lag för lagtävling. Alla kan invovled i spelet! Du kan också ha din egen avatar och anpassa den med belöningar som du uppnått när du går vidare i spelet. Nya saker kommer att låsas upp som du nivå upp. Skaffa Kinect Sports-spel om du vill skaffa ett sportspel till din Kinect till Xbox 360. Du kan då ha roligt att vara en sportstjärna med din familj och vänner! 

Proffsen:

 * Två spelare kan spela alla spel. * Noggrannhet för rörelse upptäckt är fantastiskt. * Kvalitet är knappt tillräckligt bra för att tillfredsställa. * Spelet är roligt i varje läge som finns. * Party spela alternativet. 

Nackdelar:

 * Inte känna så riktiga slag i boxning som handledningen visar. * Spelare setup är tråkig. Beskrivning:Med Kinect Sports kan vem som helst bli nästa stjärna i vardagsrummet, och det är kul oavsett hur vältränad du är. Lägg till din stil till något av de sex actionfyllda spelen – Fotboll, Volleyboll, Friidrott, Bowling, Bordtennis eller Boxning – med Full Body Play. Tävla mot dig själv för att ställa in ett person-bästa eller vinna som ett lag. Hursomhelst, kommer du att låsa upp nytt innehåll och spänning som du spelar. Detaljer:* Kick till Score.* Återgå med ström.* Hinder för guldet.