gaming4

Topp 5 mest populära WII-spel under 2009

Wii-spel är en av de mest eftertraktade spel och Wii konsoler rankas bland de första val för julklappar. Här är några av de mer populära Wii-spel bland människor.   

Super Smash Bros Bråk

 Den innehåller en samling vackra spellägen, med imponerande karaktärer, vilket gör det mycket roligt. Det kan spelas av många människor och det finns många tecken som också användes i tidigare Nintendo-spel.  Du bör veta att Smash Bros är mycket populär eftersom det är lätt att använda och har enkla kontroller. Det finns också många tecken som hjälper dig under striden. 

Mario Kart Wii

 Detta är en trevlig multi-player spel som du kan spela online med vänner. Du måste tävla mot 11 andra konkurrenter, i fantastiska “Grand Prix” stil. Du kan välja mellan 32 olika rutter, många av dem ganska nya.  

Wii Gitarr Hjälte: Världsturné

 Den kan spelas av maximalt 8 spelare och är mycket roligt.  Du kan spela gitarr eller andra instrument och du kan också skapa band med dina vänner. Du kan verkligen bli en rockstjärna med hjälp av detta spel. 

Dead Rising: Chop tills du släpper

 Det finns en original XBox 360 version. Det finns många zombies och historien innebär en photojournase heter Frank forska en zombie invasion i ett köpcentrum. Han måste hitta ledtrådar om alla dessa erbjudanden och även att döda zombies. Detta är ett av de spel som kräver strategiskt tänkande men kommer att få dig att skratta också. Så välj Wii spelet du gillar och ha kul med det.